mk-MKen-US
Општина
Центар


/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2084Feniks---web.png
С О О П Ш Т Е Н И Е за јавна презентација и јавна анкета за Блок 1 од ДУП Градска четврт Ј...

С О О П Ш Т Е Н И Е за јавна...

С О О П Ш Т Е Н И Е за јавна презентација и јавна анкета за Блок 1 од ДУП Градска четврт Ј...

С О О П Ш Т Е Н И Е за јавна презентација и јавна анкета за Блок 1 од ДУП Градска четврт Ј...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА  по Предлог-изменување и дополнување на БЛОК 1 во Детален урбанистички план Градска четврт Ј 07-локалитети...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2083Диви-тезги---Зелен-пазар-(1).jpg
Акција за отстранување на диво поставени тезги околу

Акција за отстранување на диво поставени...

Акција за отстранување на диво поставени тезги околу "Зелен пазар"

Акција за отстранување на диво поставени тезги околу "Зелен пазар"

Втор ден по ред, инспекција на општина Центар спроведува акција за отстранување на диво поставените тезги и дивите препродавачи околу "Зелен пазар".
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2082веб---таван-2016.jpg
Осумдесет и осум семејства од Центар бараат оштета за поплавите, на потег е Владата

Осумдесет и осум семејства од Центар...

Осумдесет и осум семејства од Центар бараат оштета за поплавите, на потег е Владата

Осумдесет и осум семејства од Центар бараат оштета за поплавите, на потег е Владата

По барање на граѓаните, екипи на општина Центар направија увид на лице место. Констатациите и фотографиите од увидот се испратени до Град Скопје и до...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2081Жерновски---Ташделен-22.8-(1).jpg
Жерновски – Ташделен: Ќе се интензивира соработката меѓу централните општини на Скопје и...

Жерновски – Ташделен: Ќе се интензивира...

Жерновски – Ташделен: Ќе се интензивира соработката меѓу централните општини на Скопје и...

Жерновски – Ташделен: Ќе се интензивира соработката меѓу централните општини на Скопје и...

Висока делегација на општина Чанкаја, предводена од градоначалникот, Алпер Ташделен, во која се наоѓаат и пратеници, бизнисмени, член на судскиот...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2069ОУ-Капиштец.jpg
Почетокот на изградбата на училиштето во Капиштец зависи само од Владата

Почетокот на изградбата на училиштето во...

Почетокот на изградбата на училиштето во Капиштец зависи само од Владата

Почетокот на изградбата на училиштето во Капиштец зависи само од Владата

Општина Центар е подготвена за започнување на градбата на новото основно училиште во Капиштец. Согласно законите, сите правни процедури се завршени и...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2068Feniks---web.png
Дневен ред за 61 седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 61 седница на Совет на...

Дневен ред за 61 седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 61 седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 61-вата седница на Советот на општина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2067Feniks---web.png
КОНКУРС за финансирање на проекти од локален интерес во областа на сценската уметност

КОНКУРС за финансирање на проекти од...

КОНКУРС за финансирање на проекти од локален интерес во областа на сценската уметност

КОНКУРС за финансирање на проекти од локален интерес во областа на сценската уметност

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална самоуправа (“Службен весник на Р.М.” бр.5/2002),...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2053Feniks---web.png
О Б Ј А В А   брoj 02 / 2016 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ...

О Б Ј А В А брoj 02 / 2016 за издавање...

О Б Ј А В А брoj 02 / 2016 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ...

О Б Ј А В А брoj 02 / 2016 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ...

Објава на општина Центар за јавно наддавање за издавање и закуп на деловен простор.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid907Feniks---web.png
ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ-ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ З...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ-ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ З...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ-ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ З...

Јавна презентација и јавна анкета по нацрт-ДУП Градска четврт 3 12 - ЛОКАЛИТЕТ ПАРК 1 И ДЕЛ ОД ДЕБАР МААЛО 2.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid890Feniks---web.png
ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ - ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ Ј 21...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ - ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ Ј 21...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по НАЦРТ - ДЕТАЛЕН УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ГРАДСКА ЧЕТВРТ Ј 21...

Соопштение и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ј 21 - локалитет Клинички Центар и Геолошки завод.
Настани

 
ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014 вторник, 23 декември 20140

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски ги додели наградите „Феникс" за остварувања  во 2014...
 
“Лига Центар 2016“ четврток, 05 мај 20160

“Лига Центар 2016“

Општина Центар и годинава традиционално ги организира Училишните спортски игри “Лига Центар 2016“. Училишните спортски игри...
ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига сабота, 28 ноември 20150

ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига

Женската одбојкарска екипа “Работнички“во  четвртиот  натпревар од првенствто во одбојка за жени ја декласираше екипата на ОК...
ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица недела, 08 ноември 20150

ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица

Женската одбојкарска екипа “Работнички“ во првиот натпревар од новото првенство во одбојка за жени ја декласираше екипата на...
1234567