mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2425Pres-14-12-2017.JPG
Апел од Богдановиќ: Пријавете ги граѓаните кои расфрлаат отров

Апел од Богдановиќ: Пријавете ги...

Апел од Богдановиќ: Пријавете ги граѓаните кои расфрлаат отров

Апел од Богдановиќ: Пријавете ги граѓаните кои расфрлаат отров

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и заменик командирот на ПС ОН “Центар“, на прес конференција упатија апел до граѓаните...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid242425353193_854318288073261_1494919316_o.jpg
Традицијата продолжува – 26-та година се организира прослава на Бадник

Традицијата продолжува – 26-та година се...

Традицијата продолжува – 26-та година се организира прослава на Бадник

Традицијата продолжува – 26-та година се организира прослава на Бадник

26-та година по ред традицијата продолжува за организирање на Бадник. Бројот на заинтересирани за организација на настанот од година на година расте,...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2422Bogdanovic---Kotevski-(1).jpg
Богдановиќ и Котевски потпишаа меморандум за соработка

Богдановиќ и Котевски потпишаа...

Богдановиќ и Котевски потпишаа меморандум за соработка

Богдановиќ и Котевски потпишаа меморандум за соработка

Денеска, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на Управата за водење на матични книги, Ѓоко Котевски, потпишаа меморандум за...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid24231.JPG
Работилници за бременост, породување, доење и родителство

Работилници за бременост, породување,...

Работилници за бременост, породување, доење и родителство

Работилници за бременост, породување, доење и родителство

Женскиот центар Астарта во соработка со Општина Центар реализираше 8 работилници наменети за бремените жени и нивните партнери на теми поврзани со...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2421Budzetski-forum-2-(1).jpg
ЛЕД осветлување, нов изглед на Тасино Чешмиче и ИТ систем за поздрава животна средина –...

ЛЕД осветлување, нов изглед на Тасино...

ЛЕД осветлување, нов изглед на Тасино Чешмиче и ИТ систем за поздрава животна средина –...

ЛЕД осветлување, нов изглед на Тасино Чешмиче и ИТ систем за поздрава животна средина –...

Реконструкција и модернизација на јавното осветлување со воведување на ЛЕД технологија,изградба на водовод, на атмосферска и на фекална канализација и...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2418Колективен-договор-(2).JPG
Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Потпишан колективниот договор за...

Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, како работодавач, Катерина Цаневска Арсовска, како претседател на синдикалната организација и Пецо...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2417Центар-се-грижи-за-возрасните.jpg
Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Проектот “Центар се грижи за возрасните“...

Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Општина Центар во 2018 го продолжува проектот, “Центар се грижи за возрасните“, за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2399Feniks---web.png
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на...

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Врз основа на член 21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл. весник на РМ бр. 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16)...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2367Feniks---web.png
Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за...

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Општина Центар распишува оглас за стипендирање на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на општината.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 
Events

 
(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015 Sunday, February 22, 20150

(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015

Во организација на Општина Центар, Младинскиот шаховски клуб Центар и Шаховскиот сојуз на Град Скопје, се одржа Меѓународен шаховски турнир со...
ЖОК „Работнички“ го декласираше ЖОК „Јанта Волеј“ Saturday, February 21, 20150

ЖОК „Работнички“ го декласираше ЖОК „Јанта Волеј“

Wednesday, February 11, 2015

Резултати од натпревари во кошарка за основните училишта во општина Центар

First 12345678910