mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2483sredba-so-spanski-ambasador.jpg
Средба Богдановиќ со амбасадорот на Кралството Шпанија

Средба Богдановиќ со амбасадорот на...

Средба Богдановиќ со амбасадорот на Кралството Шпанија

Средба Богдановиќ со амбасадорот на Кралството Шпанија

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ оствари средба со амбасадорот на Кралството Шпанија Н.Е. Емилио Лорензо Сера.  Како што оцени...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2481pelister-1.jpg
Општина Центар го реши проблемот на  станарите зад „Пелистер“

Општина Центар го реши проблемот на ...

Општина Центар го реши проблемот на станарите зад „Пелистер“

Општина Центар го реши проблемот на станарите зад „Пелистер“

Поплавен паркинг, неподнослива реа од канализацијата и многу смет. Ова беше секојдневната слика на задниот дел на зградите во централното градско...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2473Bike-to-work-day.jpg
Општина Центар дел од Bike to work денот

Општина Центар дел од Bike to work денот

Општина Центар дел од Bike to work денот

Општина Центар дел од Bike to work денот

Утре, 9.2.2018 е Меѓународниот зимски ден на одење со велосипед на работа. Општина Центар се придружува и го поддржува овој интернационален ден и...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2472Feniks---web.png
Дневен ред за 8-ма седница на Совет

Дневен ред за 8-ма седница на Совет

Дневен ред за 8-ма седница на Совет

Дневен ред за 8-ма седница на Совет

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на општина Центар. Седницата ќе се одржи на 9.2.2018 (петок), со почеток во 13:00 часот во сала на Совет на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2471Улица-Бигла-(1).jpeg
По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја...

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

Општина Центар ја започнува реконструкцијата на улицата која е полна со ударни дупки кои претставуваат опасност за движење на граѓаните и возилата.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2470Нега-1.jpg
Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе...

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Општина Центар и годинава го продолжува проектот “Нега за стари лица“. Овој пат, една година од склучување на договор или до истекот на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2468Bogdanovic---Toman-(1).JPG
Средба на Богдановиќ со амбасадорот на Чешката Република, Томан

Средба на Богдановиќ со амбасадорот на...

Средба на Богдановиќ со амбасадорот на Чешката Република, Томан

Средба на Богдановиќ со амбасадорот на Чешката Република, Томан

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, оствари средба со амбасадорот на Чешката Република, Н.Е. Мирослав Томан.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2466Feniks---web.png
Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски...

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 6 сезонски работници за...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2456Feniks---web.png
Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски...

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 100 сезонски работници за...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 

Events

 
Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар Tuesday, November 29, 20160

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

Резултати од прво коло одбојка за девојчиња во Центар.

Старт на „Училишната спортска лига Центар“ Wednesday, November 23, 20160

Старт на „Училишната спортска лига Центар“

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, ја отвори „Училишната спортска лига Центар“. Вкупно 336 ученици од сите 7 основни...
“Лига Центар 2016“ Thursday, May 05, 20160

“Лига Центар 2016“

Општина Центар и годинава традиционално ги организира Училишните спортски игри “Лига Центар 2016“. Училишните спортски игри...
12345678910 Last