mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2364Св.-Кирил-и-Методиј.jpg
Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Образование без пречки – проект на...

Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Општина Центар, во соработка со УНДП и Агенцијата за вработување, започнува проект “Образование без пречки“ во основните општински...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2363OU-Kapistec.jpg
Општина Центар со најголем број реализирани капитални инвестиции по жител во Скопје

Општина Центар со најголем број...

Општина Центар со најголем број реализирани капитални инвестиции по жител во Скопје

Општина Центар со најголем број реализирани капитални инвестиции по жител во Скопје

Имавме продуктивни и исполнети четири години. Општина Центар е горда за сработеното и е благодарна за континуираната поддршка од граѓаните.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2362Feniks---web.png
Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барањата за изземање на...

Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барања за изземање на членови на општински избирачки одбори  во општина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2361Feniks---web.png
Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Оглас за стипендии за талентирани...

Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Општина Центар објавува оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од општинските основни училишта за учебната 2017/2018 година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2360Slika-(2).jpg
Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Општина Центар дел од акцијата за...

Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Петнаесетта година по ред Амбасадата на Соединетите Американски Држави го одбележува Националниот ден на служба и сеќавање. И годинава амбасадата на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2357voting.jpg
Известување

Известување

Известување

Известување

Жителите на општина Центар сите информации во врска со локалните избори 2017, можат да ги добијат од Општинската изборна комисија (ОИК) во Центар,...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2354Feniks---web.png
Заврши конкурсот за “Градски парк“ – пристигнати се 15 трудови

Заврши конкурсот за “Градски парк“ –...

Заврши конкурсот за “Градски парк“ – пристигнати се 15 трудови

Заврши конкурсот за “Градски парк“ – пристигнати се 15 трудови

Зарши конкурсот за избор на идејно решение за повеќенаменска спортска сала “Градски Парк“, кој го распиша Oпштина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2353Прв-училишен-ден---2017-(1).jpg
Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Прв училишен ден за 590 првооделенци во...

Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Среќата на првиот училишен час во седумте општински училишта, денеска децата, родителите и наставници ја споделија со градоначалникот на Општина...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2325Feniks---web.png
Јавен повик за за доделување субвенции-пакет услуги за грижа на возрасни лица во домашни...

Јавен повик за за доделување...

Јавен повик за за доделување субвенции-пакет услуги за грижа на возрасни лица во домашни...

Јавен повик за за доделување субвенции-пакет услуги за грижа на возрасни лица во домашни...

Општина Центар објавува јавен повик за доделување на субвенции како дел од проектот “Центар се грижи за возрасните“
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 
Events

 
Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“ Tuesday, November 29, 20160

Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

Резултати од првото коло во кошарка во овогодинешната лига Центар.

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар Tuesday, November 29, 20160

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

Резултати од прво коло одбојка за девојчиња во Центар.

Старт на „Училишната спортска лига Центар“ Wednesday, November 23, 20160

Старт на „Училишната спортска лига Центар“

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, ја отвори „Училишната спортска лига Центар“. Вкупно 336 ученици од сите 7 основни...
123456789