mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2263Парк-за-миленичиња-(8).jpg
Општина Центар го отвори “Паркот за миленичиња“

Општина Центар го отвори “Паркот за...

Општина Центар го отвори “Паркот за миленичиња“

Општина Центар го отвори “Паркот за миленичиња“

Сопствениците со нивните миленичиња отсега ќе можат слободно да се шетаат во паркот чија површина, на барањето на граѓаните до градоначалникот...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2259Feniks---web.png
Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за...

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Општина Центар објавува јавен повик за прием на барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2258Градинка-Кочо-Рацин.jpg
Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

Центар: Предност при уписите во...

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

Центар: Предност при уписите во градинките ќе имаат жителите на општина Центар

По предлог на градоначалникот Жерновски, трета година значително се намалени трошоците на родителите за нивните деца, згрижени  во градинките во...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2257OC-feniks-web.png
Општина Центар го осудува сечењето на зеленило од Град Скопје

Општина Центар го осудува сечењето на...

Општина Центар го осудува сечењето на зеленило од Град Скопје

Општина Центар го осудува сечењето на зеленило од Град Скопје

Се работи за оформени, високи и здрави садници, кои го красеа овој дел на централното градско подрачје веќе триесетина години. Ова беше единствената...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2254Feniks---web.png
ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

Општина Центар распишува јавна презентација и јавна анкета по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во Детален урбанистички план Градска...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2232Feniks---web.png
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на...

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Општина Центар - Скопје распишува јавен повик за доставување на инцијативи за изработка на урбанистички планови.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2197Feniks---web.png
ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

Општина Центар објавува јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од буџетот на општината наменети за финансирање на програмски...
Events

 
Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“ Tuesday, November 29, 20160

Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

Резултати од првото коло во кошарка во овогодинешната лига Центар.

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар Tuesday, November 29, 20160

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

Резултати од прво коло одбојка за девојчиња во Центар.

Старт на „Училишната спортска лига Центар“ Wednesday, November 23, 20160

Старт на „Училишната спортска лига Центар“

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, ја отвори „Училишната спортска лига Центар“. Вкупно 336 ученици од сите 7 основни...
12345678