mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2368Feniks---web.png
Општина Центар од 9.10.2017 (понеделник) воведува флексибилно работно време

Општина Центар од 9.10.2017 (понеделник)...

Општина Центар од 9.10.2017 (понеделник) воведува флексибилно работно време

Општина Центар од 9.10.2017 (понеделник) воведува флексибилно работно време

Општина Центар почнувајќи од наредниот понеделник (9.10.2017), ќе воведе флексибилно работно време на општинската администрација.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2367Feniks---web.png
Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за...

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Општина Центар распишува оглас за стипендирање на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на општината.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2366obrazovanie-bez-precki-(2).jpg
На први октомври започнува проектот “Образование без пречки“

На први октомври започнува проектот...

На први октомври започнува проектот “Образование без пречки“

На први октомври започнува проектот “Образование без пречки“

Во општина Центар се одржа координативен состанок со 15-те избрани лични асистенти за помош на децата со попреченост во развојот. Тие се ангажирани за...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2364Св.-Кирил-и-Методиј.jpg
Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Образование без пречки – проект на...

Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Образование без пречки – проект на Центар и УНДП

Општина Центар, во соработка со УНДП и Агенцијата за вработување, започнува проект “Образование без пречки“ во основните општински...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2362Feniks---web.png
Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барањата за изземање на...

Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

Известување за барања за изземање на членови на општински избирачки одбори  во општина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2361Feniks---web.png
Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Оглас за стипендии за талентирани...

Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Оглас за стипендии за талентирани ученици за учебната 2017/2018

Општина Центар објавува оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од општинските основни училишта за учебната 2017/2018 година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2360Slika-(2).jpg
Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Општина Центар дел од акцијата за...

Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Општина Центар дел од акцијата за дарување на крв и храна организирана од САД и Црвениот...

Петнаесетта година по ред Амбасадата на Соединетите Американски Држави го одбележува Националниот ден на служба и сеќавање. И годинава амбасадата на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2353Прв-училишен-ден---2017-(1).jpg
Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Прв училишен ден за 590 првооделенци во...

Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Прв училишен ден за 590 првооделенци во општина Центар

Среќата на првиот училишен час во седумте општински училишта, денеска децата, родителите и наставници ја споделија со градоначалникот на Општина...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2259Feniks---web.png
Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за...

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Општина Центар објавува јавен повик за прием на барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“.
Events

 
Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите Friday, May 26, 20170

Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите

Спортските игри “Лига Центар 2017“ завршија со доделување награди на најдобрите поединци и екипи. Учествуваа 400 ученици од 7-те...
120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“ Thursday, May 04, 20170

120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“

Утре, во основното училиште “Ј.Х. Песталоци“, учениците од сите седум основни учлишта на територија на општината ќе се натпреваруваат...
“Кочо Рацин“ на прво место во фудбал во Лига Центар 2017 Thursday, May 04, 20170

“Кочо Рацин“ на прво место во фудбал во Лига Центар 2017

Учениците од ООУ “Кочо Рацин“ го освоија првото место во рамките на спортските игри “Лига Центар 2017“ во фудбал. Во...
123456789