mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3788Седница-на-Совет-на-општина-Центар-14.11-(1).JPG
Советот ја усвои програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019-2021 година

Советот ја усвои програмата за развој на...

Советот ја усвои програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019-2021 година

Советот ја усвои програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019-2021 година

Планот на програмата за развој на општина Центар за периодот од 2019 – 2021, кварталниот извештај за извршувањето на буџетот, техничката...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3787Feniks---web.png
Соопштение за повторна јавна анкета и јавна презентација за ДУП Градска Четврт Ј 06

Соопштение за повторна јавна анкета и...

Соопштение за повторна јавна анкета и јавна презентација за ДУП Градска Четврт Ј 06

Соопштение за повторна јавна анкета и јавна презентација за ДУП Градска Четврт Ј 06

Соопштение за повторна јавна анкета и јавна презентација за Детален Урбанистички План Градска четврт Ј 06 - дел од локалитетот Тасино чешмиче 1 и...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3786Feniks---web.png
Дневен ред за 20-та седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 20-та седница на Совет на...

Дневен ред за 20-та седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 20-та седница на Совет на општина Центар

Дневен ред за 20-та седница на Совет на општина Центар, закажана за 14.11.2018 со почеток во 14:00 часот.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3781received_456911161498625.jpeg
Продолжува расчистувањето на улиците во Центар

Продолжува расчистувањето на улиците во...

Продолжува расчистувањето на улиците во Центар

Продолжува расчистувањето на улиците во Центар

Службите за одржување на хигиената во општина Центар продолжуваат со расчистувањето на лисјата и на отпадот низ улиците на нејзина територија.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3777IMG_3490.JPG
Нови сообраќајни училишни единици во 7-те училишта на територија на општина Центар

Нови сообраќајни училишни единици во...

Нови сообраќајни училишни единици во 7-те училишта на територија на општина Центар

Нови сообраќајни училишни единици во 7-те училишта на територија на општина Центар

Општина Центар се грижи за безбедноста на учениците. Затоа, реализираме проекти чија цел е зголемување на безбедноста на учениците при нивното доаѓање...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3771Саша-Богдановиќ---1-година-мандат-(1).JPG
Една година од преземање на општина Центар на градоначалникот Саша Богдановиќ

Една година од преземање на општина...

Една година од преземање на општина Центар на градоначалникот Саша Богдановиќ

Една година од преземање на општина Центар на градоначалникот Саша Богдановиќ

Вчера, 25-ти октомври 2018-та година, одбележавме точно една година од доаѓањето на новото општинско раководство, предводено од градоначалникот Саша...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid3774Feniks---web.png
Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски...

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 3 (три) сезонски работници...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2733Feniks---web.png
О Б Ј А В А брoj 01 / 2018 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ЕЛЕКТРОНСКО...

О Б Ј А В А брoj 01 / 2018 за издавање...

О Б Ј А В А брoj 01 / 2018 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ЕЛЕКТРОНСКО...

О Б Ј А В А брoj 01 / 2018 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ЕЛЕКТРОНСКО...

Општина Центар објавува објава за давање под закуп на деловен простор по пат на електронско јавно наддавање.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2698Feniks---web.png
Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување иницијативи...

Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Врз основа на член 21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл. весник на РМ бр. 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16 и...

Events

 
Одржан шампионатот во автомобилизам “Водно 2 2018“ Monday, November 12, 20180

Одржан шампионатот во автомобилизам “Водно 2 2018“

Изминатиот викенд на Водно се одржа Државниот шампионат на Македонија во автомобилизам на ридски патеки “Водно 2 2018“.
„ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018 “ Friday, June 01, 20180

„ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018 “

Општина Центар и оваа година традиционално и успешно ја реализираше „ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018“ .

Првенство во шах на учениците од основните училишта во Центар Wednesday, May 30, 20180

Првенство во шах на учениците од основните училишта во Центар

Во рамките на „ Лига Центар 2017/2018 “, во аулата на ООУ Ј.Х.Песталоци се одржа поединечно првенство во шах на...
12345678910 Last