mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2419Feniks---web.png
Дневен ред за 4-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 4-та седница на Советот на...

Дневен ред за 4-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 4-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 4та седница на Советот на општина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2418Колективен-договор-(2).JPG
Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Потпишан колективниот договор за...

Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Потпишан колективниот договор за вработените во општина Центар

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, како работодавач, Катерина Цаневска Арсовска, како претседател на синдикалната организација и Пецо...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2417Центар-се-грижи-за-возрасните.jpg
Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Проектот “Центар се грижи за возрасните“...

Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Проектот “Центар се грижи за возрасните“ и следната година, со нови побогати содржини

Општина Центар во 2018 го продолжува проектот, “Центар се грижи за возрасните“, за нега на возрасните граѓани кои живеат на територија на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2415Акција-за-чистење-(1).jpg
Акција за расчистување на сметот во Центар

Акција за расчистување на сметот во...

Акција за расчистување на сметот во Центар

Акција за расчистување на сметот во Центар

Заболени и стари дрвја, суви гранки кои се опасност за граѓаните, 2 диви депонии со смет од храна, предмети од домаќинството, облека, беше сликата во...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2413Graganski-budzetski-forum-(3).jpg
Богдановиќ: Наместо за скулптури и барок, парите за “Скопје 2014“ да ги намениме за...

Богдановиќ: Наместо за скулптури и...

Богдановиќ: Наместо за скулптури и барок, парите за “Скопје 2014“ да ги намениме за...

Богдановиќ: Наместо за скулптури и барок, парите за “Скопје 2014“ да ги намениме за...

Развоен и домаќински буџет, според потребите на современото живеење, но и според желбите и интересите на жителите на општина Центар. Вака ќе се...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2410Feniks---web.png
План на програми за развој за период 2017-2019 на општина Центар

План на програми за развој за период...

План на програми за развој за период 2017-2019 на општина Центар

План на програми за развој за период 2017-2019 на општина Центар

Советот на општина Центар на својата седница го донесе Планот на програми за развој за периодот 2017-2019 година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2399Feniks---web.png
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на...

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Врз основа на член 21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл. весник на РМ бр. 199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16)...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2367Feniks---web.png
Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за...

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Оглас за спортски стипендии за талентираните спортисти од основните училишта во Центар

Општина Центар распишува оглас за стипендирање на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на општината.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2259Feniks---web.png
Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за...

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Општина Центар објавува јавен повик за прием на барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“.
Events

 
Старт на Училишните спортски игри “Лига Центар 2018“ Wednesday, November 29, 20170

Старт на Училишните спортски игри “Лига Центар 2018“

Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, ја отвори “Лига Центар 2018“. Вкупно 350 ученици од сите седум основни училишта во...
Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите Friday, May 26, 20170

Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите

Спортските игри “Лига Центар 2017“ завршија со доделување награди на најдобрите поединци и екипи. Учествуваа 400 ученици од 7-те...
120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“ Thursday, May 04, 20170

120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“

Утре, во основното училиште “Ј.Х. Песталоци“, учениците од сите седум основни учлишта на територија на општината ќе се натпреваруваат...
12345678910 Last