mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2280Седница---Центар.jpg
Децата со церебрална парализа се личности со име и презиме, општина Центар донесе одлука...

Децата со церебрална парализа се...

Децата со церебрална парализа се личности со име и презиме, општина Центар донесе одлука...

Децата со церебрална парализа се личности со име и презиме, општина Центар донесе одлука...

Просторот е со површина од 250 м2, ќе биде целосно реконструиран, опремен и адаптиран за престој на овие лица. По изградбата на училиштето, тие...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2279Feniks---web.png
Дневен ред за 74-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 74-та седница на Советот...

Дневен ред за 74-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 74-та седница на Советот на општина Центар

Дневен ред за 74-та седница на Советот на општина Центар.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid22782278GRBOT-NA-OPSTINA-CENTAR---FENIKS.jpg
Реакција на изјавата на директорот на АД за изградба на деловен и станбен простор, Цветко...

Реакција на изјавата на директорот на АД...

Реакција на изјавата на директорот на АД за изградба на деловен и станбен простор, Цветко...

Реакција на изјавата на директорот на АД за изградба на деловен и станбен простор, Цветко...

Издаденото решение за тениски терени од општина Центар е поништено, бидејќи АД за изградба на деловен и станбен простор од значење за Република...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2277Американско-катче-10.5-(1).jpg
Амбасадорот Бејли и градоначалникот Андреј Жерновски го отворија „Американското катче во...

Амбасадорот Бејли и градоначалникот...

Амбасадорот Бејли и градоначалникот Андреј Жерновски го отворија „Американското катче во...

Амбасадорот Бејли и градоначалникот Андреј Жерновски го отворија „Американското катче во...

Жерновски, поздравувајќи го амбасадорот и присутните, рече дека денешниот настан и отварањето на Американското катче на територијата на општина Центар...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2273Feniks---web.png
Еко акција за собирање на кабаст отпад - Населба Водно

Еко акција за собирање на кабаст отпад -...

Еко акција за собирање на кабаст отпад - Населба Водно

Еко акција за собирање на кабаст отпад - Населба Водно

ОПШТИНА ЦЕНТАР ВО СОРАБОТКА СО ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СПРОВЕДУВА ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ КАБАСТ ОТПАД ВО СИТЕ УРБАНИ ЗАЕДНИЦИ НА ТЕРИТОРИЈА НА...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2259Feniks---web.png
Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за...

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Општина Центар објавува јавен повик за прием на барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2254Feniks---web.png
ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во...

Општина Центар распишува јавна презентација и јавна анкета по Предлог-изменување и дополнување на блок 11 во Детален урбанистички план Градска...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2232Feniks---web.png
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на...

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови

Општина Центар - Скопје распишува јавен повик за доставување на инцијативи за изработка на урбанистички планови.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2197Feniks---web.png
ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

Општина Центар објавува јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од буџетот на општината наменети за финансирање на програмски...
Events

 
Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите Friday, May 26, 20170

Заврши “Лига Центар 2017“, медали и пехари за најдобрите

Спортските игри “Лига Центар 2017“ завршија со доделување награди на најдобрите поединци и екипи. Учествуваа 400 ученици од 7-те...
120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“ Thursday, May 04, 20170

120 ученици, утре ќе се натпреваруваат во шах во “Лига Центар 2017“

Утре, во основното училиште “Ј.Х. Песталоци“, учениците од сите седум основни учлишта на територија на општината ќе се натпреваруваат...
“Кочо Рацин“ на прво место во фудбал во Лига Центар 2017 Thursday, May 04, 20170

“Кочо Рацин“ на прво место во фудбал во Лига Центар 2017

Учениците од ООУ “Кочо Рацин“ го освоија првото место во рамките на спортските игри “Лига Центар 2017“ во фудбал. Во...
123456789