mk-MKen-US
Municipality of
Centar


/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2529memorandum-1.jpg
Општина Центар и Хабитат ќе ја подобруваат енергетската ефикасност во станбениот сектор

Општина Центар и Хабитат ќе ја...

Општина Центар и Хабитат ќе ја подобруваат енергетската ефикасност во станбениот сектор

Општина Центар и Хабитат ќе ја подобруваат енергетската ефикасност во станбениот сектор

Општина Центар и Здружението за хумано домување Хабитат потпишаа Меморандум за соработка и Писмо за намери за соработка во областа на енергетската...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2528Feniks---web.png
Јавен повик за доделување субвенции за проектот Центар се грижи за возрасните

Јавен повик за доделување субвенции за...

Јавен повик за доделување субвенции за проектот Центар се грижи за возрасните

Јавен повик за доделување субвенции за проектот Центар се грижи за возрасните

Јавен повик за доделување на субвенции за проектот "Центар се грижи за возрасните за 2018та.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid25271.jpg
Дебата „Кон родово инклузивен буџет во Општина Центар

Дебата „Кон родово инклузивен буџет во...

Дебата „Кон родово инклузивен буџет во Општина Центар"

Дебата „Кон родово инклузивен буџет во Општина Центар"

/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2526Logo---webbbb.JPG
Во општина Центар ќе се одржат обуки за локално активно вклучување на младите во...

Во општина Центар ќе се одржат обуки за...

Во општина Центар ќе се одржат обуки за локално активно вклучување на младите во...

Во општина Центар ќе се одржат обуки за локално активно вклучување на младите во...

Утре, петок (23.3.2018), во салата на Советот на општина Центар ќе се одржи работилница на тема „Локално Активно Вклучување на Младите во...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2525Feniks---web.png
О Г Л А С за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на...

О Г Л А С за распределба на финансиски...

О Г Л А С за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на...

О Г Л А С за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на...

Општина Центар објавува оглас за распределба на финансиски средства наменети од Програмата за спорт и рекреација на општината, за 201-та година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2514Slika---Sovet.jpg
Седница за советнички прашања 13.3.2018

Седница за советнички прашања 13.3.2018

Седница за советнички прашања 13.3.2018

Седница за советнички прашања 13.3.2018

Сообраќајниот и урбаниот хаос, проблемот со паркирањето, преголемата висина на објектите се едни од проблемите во општина Центар за чие решавање...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2471Улица-Бигла-(1).jpeg
По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја...

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

Општина Центар ја започнува реконструкцијата на улицата која е полна со ударни дупки кои претставуваат опасност за движење на граѓаните и возилата.
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2470Нега-1.jpg
Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе...

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Општина Центар и годинава го продолжува проектот “Нега за стари лица“. Овој пат, една година од склучување на договор или до истекот на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 
/Portals/0/EasyDNNRotator/944/News/aid2259Feniks---web.png
Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за...

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Јавен повик за прием на нови барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“

Општина Центар објавува јавен повик за прием на барања за проектот “Центар се грижи за возрасните“.

Events

 
Резултати од 5-то коло од натпревари во одбојка - “Лига Центар 2018“ Tuesday, March 06, 20180

Резултати од 5-то коло од натпревари во одбојка - “Лига Центар 2018“

Резултати од 5-то коло и табела од натпревари во одбојка во “Лига Центар 2018“:
Резултати од 4-то коло од натпревари во одбојка - Лига Центар 2018 Wednesday, February 28, 20180

Резултати од 4-то коло од натпревари во одбојка - Лига Центар 2018

Резултати од 4-то коло и табела од наптревари во одбојка - Лига Центар 2018

Резултати и табела од второ и трето коло - одбојка - Лига Центар 2018 Wednesday, February 28, 20180

Резултати и табела од второ и трето коло - одбојка - Лига Центар 2018

Резултати од второ и трето коло во одбојка (Лига Центар 2018).

12345678910 Last