mk-MKen-US
Општина
Центар


/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2565sednica.jpg
Дневен ред на дванаесеттата седница на Советот на општина Центар

Дневен ред на дванаесеттата седница на...

Дневен ред на дванаесеттата седница на Советот на општина Центар

Дневен ред на дванаесеттата седница на Советот на општина Центар

Советот на општина Центар, во четврток, 26.04.2018 година, со почеток во 14 часот ќе ја одржи  дванаесеттата седница.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2564Feniks---web.png
ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за...

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

Ревизорски извештај за работа на општина Центар за 2016-та година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2563opstina-centar-1200x545_c.jpg
Општина Центар и Агенцијата за вработување  го започнуваат проектот  „Субвенционирање на...

Општина Центар и Агенцијата за...

Општина Центар и Агенцијата за вработување го започнуваат проектот „Субвенционирање на...

Општина Центар и Агенцијата за вработување го започнуваат проектот „Субвенционирање на...

Општина Центар ги повикува  заинтересираните работодавачи  на микро, мали и средни фирми, социјални претпријатија и граѓански (непрофитни)...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2555Feniks---web.png
ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции...

ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за...

ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции...

ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции...

Општина Центар објавува јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбените...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2552111.jpg
Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Општина Центар и Филозофскиот факултет...

Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ и деканот на Филозофски факултет при Универитетот  „Св.Кирил и Методиј“...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2546Feniks---web.png
Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар

Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП...

Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар

Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар

Општина Центар објавува јавен конкурс за избор на директор на ЈП за јавни паркиралишта “Паркинзи на Општина Центар“.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2535Feniks---web.png
Одлуки за избор на кандидати по интерен оглас 1/2018

Одлуки за избор на кандидати по интерен...

Одлуки за избор на кандидати по интерен оглас 1/2018

Одлуки за избор на кандидати по интерен оглас 1/2018

Општина Центар објавува 3 (три) одлуки за избор на кандидати по интерен оглас 1/2018
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2532Feniks---web.png
Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за единаесеттата седница на Советот на Општина Центар - Скопје, закажана за 29.3.2018 (четврток), со почеток во 13:00 часот.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2471Улица-Бигла-(1).jpeg
По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја...

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

Општина Центар ја започнува реконструкцијата на улицата која е полна со ударни дупки кои претставуваат опасност за движење на граѓаните и возилата.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2470Нега-1.jpg
Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе...

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Општина Центар и годинава го продолжува проектот “Нега за стари лица“. Овој пат, една година од склучување на договор или до истекот на...

 

Настани

 
 
“Лига Центар 2016“ четврток, 05 мај 20160

“Лига Центар 2016“

Општина Центар и годинава традиционално ги организира Училишните спортски игри “Лига Центар 2016“. Училишните спортски игри...
ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига сабота, 28 ноември 20150

ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига

Женската одбојкарска екипа “Работнички“во  четвртиот  натпревар од првенствто во одбојка за жени ја декласираше екипата на ОК...
ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица недела, 08 ноември 20150

ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица

Женската одбојкарска екипа “Работнички“ во првиот натпревар од новото првенство во одбојка за жени ја декласираше екипата на...
12345678910 Последна