mk-MKen-US
Општина
Центар


/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2603centar.jpg
Демант

Демант

Демант

Демант

Општина Центар најостро го демантира написот, објавен на портал, во кој се изнесуваат непроверени и неточни информации, единствено со цел да се...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2602prolet.jpg
Јавна анкета за Предлог ДУП  Градска четврт И 06-Пролет

Јавна анкета за Предлог ДУП Градска...

Јавна анкета за Предлог ДУП Градска четврт И 06-Пролет

Јавна анкета за Предлог ДУП Градска четврт И 06-Пролет

Од наредниот понеделник започнува јавната анкета на Предлог Деталниот урбанистички план Градска четврт И 06-Пролет. 
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2573Цел-Центар-на-Точак-(1).jpg
Општина Центар: “Цел Центар на точак” 2018

Општина Центар: “Цел Центар на точак”...

Општина Центар: “Цел Центар на точак” 2018

Општина Центар: “Цел Центар на точак” 2018

Општина Центар Скопје од 02.05.2018 година ја спроведува акцијата “Цел Центар на точак” со која ќе се субвенционира 30% од цената на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2578Feniks---web.png
Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски...

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 5 сезонски работници за...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2564Feniks---web.png
ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за...

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

Ревизорски извештај за работа на општина Центар за 2016-та година.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2552111.jpg
Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Општина Центар и Филозофскиот факултет...

Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Општина Центар и Филозофскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ и деканот на Филозофски факултет при Универитетот  „Св.Кирил и Методиј“...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2532Feniks---web.png
Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет

Дневен ред за единаесеттата седница на Советот на Општина Центар - Скопје, закажана за 29.3.2018 (четврток), со почеток во 13:00 часот.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2471Улица-Бигла-(1).jpeg
По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја...

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

По цели 50 години Општина Центар ја реконструира улицата “Бигла“ на Водно

Општина Центар ја започнува реконструкцијата на улицата која е полна со ударни дупки кои претставуваат опасност за движење на граѓаните и возилата.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2470Нега-1.jpg
Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе...

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Деведесет стари лица и оваа година ќе добиваат нега во домашни услови

Општина Центар и годинава го продолжува проектот “Нега за стари лица“. Овој пат, една година од склучување на договор или до истекот на...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2283Feniks---web.png
Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП...

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И 09 - Нова железничка станица

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по ДУП Градска четврт И09 - Нова железничка станица. 

 

Настани

 
 

вторник, 17 март 2015

Заврши регуларниот дел од сезоната во одбојка (Училишни спортски игри ЦЕНТАР 2015)

Заврши регуларниот дел од сезоната во одбојка на Училишните спортски игри “ЦЕНТАР 2015“. 

вторник, 10 март 2015

Распоред на натпревари и резултати во одбојка за основните училишта во општина Центар

 

(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015 недела, 22 февруари 20150

(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015

Во организација на Општина Центар, Младинскиот шаховски клуб Центар и Шаховскиот сојуз на Град Скопје, се одржа Меѓународен шаховски турнир со...
Прва 3456789101112