mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Општина Центар: “Цел Центар на точак” 2018

 • 30 април 2018
 • Број на прегледи: 795
 • 0 Коментари
Општина Центар: “Цел Центар на точак” 2018
Општина Центар Скопје од 02.05.2018 година ја спроведува акцијата “Цел Центар на точак” со која ќе се субвенционира 30% од цената на купување на нов велосипед, но најмногу до 3.000 денари.

Оглас за ангажирање на сезонски работници

 • 21 април 2018
 • Број на прегледи: 29
 • 0 Коментари
Оглас за ангажирање на сезонски работници
Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 5 сезонски работници за периодот од 2.5.2018.

ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбените згради на подрачјето на Општина Центар

 • 12 април 2018
 • Број на прегледи: 713
 • 0 Коментари
ЈАВЕН ПОВИК За финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбените згради на подрачјето на Општина Центар

Општина Центар објавува јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбените згради на територија на Општина Центар - Скопје.

Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар

 • 5 април 2018
 • Број на прегледи: 166
 • 0 Коментари
Јавен конкурс за избор на Директор на ЈП за јавни паркиралишта Паркинзи на Општина Центар

Општина Центар објавува јавен конкурс за избор на директор на ЈП за јавни паркиралишта “Паркинзи на Општина Центар“.

Јавен повик за пријавување на заинтересирани заедници на сопственици на станови од подрачјето на општина Центар за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

 • 3 април 2018
 • Број на прегледи: 555
 • 0 Коментари
Јавен повик за пријавување на заинтересирани заедници на сопственици на станови од подрачјето на општина Центар за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Јавен повик за аплицирање на реновирање на фасади на колективни станбени објекти.

Оглас за ангажирање на сезонски работници

 • 26 март 2018
 • Број на прегледи: 77
 • 0 Коментари
Оглас за ангажирање на сезонски работници
Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 2 сезонски работници за период од 2.4.2018 до 30.6.2018 година.

Ј А В Е Н П О В И К за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

 • 26 март 2018
 • Број на прегледи: 149
 • 0 Коментари
Ј А В Е Н  П О В И К за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Општина Центар распишува јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови.

Јавен повик за доделување субвенции за проектот Центар се грижи за возрасните

 • 23 март 2018
 • Број на прегледи: 108
 • 0 Коментари
Јавен повик за доделување субвенции за проектот Центар се грижи за возрасните
Јавен повик за доделување на субвенции за проектот "Центар се грижи за возрасните за 2018та.

О Г Л А С за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар-Скопје за 2018 година

 • 22 март 2018
 • Број на прегледи: 219
 • 0 Коментари
О Г Л А С за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар-Скопје за 2018 година

Општина Центар објавува оглас за распределба на финансиски средства наменети од Програмата за спорт и рекреација на општината, за 201-та година.

12345