mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Одлука за избор на кандидати по интерен оглас број 03/2018

  • 5 декември 2018
  • Број на прегледи: 63
  • 0 Коментари

Општина Центар објавува одлуки за избор на кандидати по интерни огласи со бр. 03/2018.

Documents to download

  • image 2(.pdf, 602,84 KB) - 18 download(s)
  • image 3(.pdf, 597,05 KB) - 16 download(s)
  • image 4(.pdf, 613,96 KB) - 15 download(s)
  • image 5(.pdf, 619,62 KB) - 15 download(s)
  • Image(.pdf, 620,58 KB) - 14 download(s)
  • image 6(.pdf, 606,49 KB) - 1 download(s)
Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.