mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Санкционирани прекршувачи на одлуката за доставување на стока

  • 3 декември 2018
  • Број на прегледи: 353
  • 0 Коментари

Денес, во соработка со МВР, санкционирани се неколку прекршувачи на одлуката за доставување на стока на подрачјето на општина Центар.

Со оваа одлука, донесена од Советот на Oпштина Центар и од Советот на Град Скопје, сите доставувачи на стока имаат забрана за доставување во периодот од 7:30 наутро до 18:00 часот.

Инспекциските служби на општината, заедно со останатите надлежни тела и институции будно ќе ја следат состојбата и ќе ги санкционираат сите оние кои нема да ја почиутваат одлуката за доставување на стока.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.