mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Известување од ЈУДГ “Кочо Рацин“ – Матичен објект

  • 19 ноември 2018
  • Број на прегледи: 56
  • 0 Коментари

Општина Центар ги известува родителите и децата кои посетуваат настава во ЈУДГ “Кочо Рацин“ – матичен објект, дека утре (вторник, 20.11.2018) поради технички зафат на електричната мрежа, градинката нема да работи.

По завршувањето на зафатот, наставата за децата ќе продолжи во среда (21.11.2018), во предвиденото време за работа.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.