mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Продолжува расчистувањето на улиците во Центар

  • 9 ноември 2018
  • Број на прегледи: 57
  • 0 Коментари

Службите за одржување на хигиената во општина Центар продолжуваат со расчистувањето на лисјата и на отпадот низ улиците на нејзина територија.

Во изминатиот период се чистеше просторот позади трговскиот центар “Буњаковец“, основното училиште “Јохан Хајнрих Песталоци“,  и околината.

Заложбата на градоначалникот Саша Богдановиќ за почиста и поздрава животна средина за граѓаните е и останува еден од главните приоритети во неговата работа и работата на општината.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.