mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Доделени 7 социјални пакети на семејства од висок социјален ризик

  • 31 октомври 2018
  • Број на прегледи: 19
  • 0 Коментари

Денес, градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, додели донација во вид на пакети со храна и средства за хигиена на 7 семејства со висок социјален ризик.

Донацијата е обезбедена благодарение на децата и родителите од ЈУДГ “Р.Ј. Корчагин“, кои со поддршка на општината и градоначалникот ја организираа оваа акција.

Со “Хуманост на дело“, општината и децата и родителите од градинката “Р.Ј. Корчагин“ ги обезбедија овие пакети и им помогнаа на овие 7 семејства, на кои пакетите им се најпотребни.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.