mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

8 ученици од основните училишта во Центар на гости кај градоначалникот Богдановиќ

  • 1 ноември 2018
  • Број на прегледи: 136
  • 0 Коментари

Во рамки на Деновите на општина Центар, на покана на градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, 8 дечиња од центарските основни училишта кои оваа година успешно се претставија себе си, училиштата и општината на меѓународни натпреварувања, ја посетија општината.

Градоначалникот Богдановиќ поразговара со децата за нивните успеси од разни области како информатиката, ликовната уметност, балетските танци и ораторски вештини.

На учениците, општина Центар и градоначалникот Богдановиќ им ги честитаат успесите и им ја понудив мојата безрезезвна поддршка за секој нивни нареден подвиг.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
3.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.