mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Известување за продолжување на 18-та седница на Совет на општина Центар

  • 26 септември 2018
  • Број на прегледи: 178
  • 0 Коментари

Советот на општина Центар утре со почеток од 14:30 часот ќе го одржи продолжението на 18-тата седница со единствена точка на дневен ред: Предлог одлука за прифаќање донација на прочистувачи за детската градинка ЈУДГ “13-ти Ноември“ објект Парк. 

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.