mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

О Б Ј А В А брoj 01 / 2018 за издавање под закуп на деловен простор по пат на ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ (првa објава)

  • 21 септември 2018
  • Број на прегледи: 196
  • 0 Коментари

Општина Центар - Скопје објавува објава за давање под закуп на деловен простор по пат на електронско наддавање во катната гаража “Судска палата“.

Јавниот повик е прикачен во .pdf формат. 

Documents to download

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.