mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Известување 7.8.2018

  • 7 август 2018
  • Број на прегледи: 436
  • 0 Коментари

Општина Центар и во наредниот период продолжува со расчистувањето на депониите на нејзина територија.

Воедно, апелираме до граѓаните и жителите на општината да се воздржат од фрлање на отпад на несоодветни места и локации.

Секој оној кој ќе биде затекнат дека фрла отпад на необележано место, ќе биде санкциониран од инспекциските служби на општината.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.