mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Михајло Лазаревски – македонски шампион во автомобилизам

  • 6 август 2018
  • Број на прегледи: 122
  • 0 Коментари

Михајло Лазаревски, жител на Општина Центар, викендов на брдските автомобилски трки, дел манифестацијата “Десет дена Крушевска Република“, го освои првото место.

Општина Центар и во овој подвиг, како и досега, го поддржа Михајло Лазаревски и во иднина ќе продолжи да ги поддржува и мотивира спортистите и различните спортови на територија на општината.

Општина Центар на Михајло му го честита првото место и му посакува успешно продолжување на шампионатот во автомобилизам.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.