mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Дневен ред за 15-та седница на Совет на општина Центар

  • 9 јули 2018
  • Број на прегледи: 268
  • 0 Коментари

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

 

 

  1. Предлог-решение за измена на Решението за избор на претседател и на членови на Комисијата за урбанизам, планирање и уредување на просторот.

 2.Предлог-решение за измена на Решението за избор на претседател и на членови на Комисијата за култура.

 3.Предлог-решение за измена на Решението за избор на претседател и на членови на Комисијата за доделување на Годишната награда на Општина Центар „Феникс“.

 4. Предлог-одлука за прифаќање донација за изградба на летниковци

 5. Предлог-одлука за прифаќање донација на финансиски средства.

 6. Предлог-решение за именување член во Управен одбор во Јадро-Асоцијација на независна културна сцена.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.