mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

“Здравко Заборавко“ – летна претстава за најмладите

  • 6 јули 2018
  • Број на прегледи: 185
  • 0 Коментари

Вчера во паркот Капиштец, како дел од фестивалот Жапчиња 2018, театарот Арт Вени Види ја одигра претставата Здравко Заборавко.

Многу насмевки и добро расположение, како за најмладите жители, така и за повозрасните, претставата успеа да ги расположи центарци на летното топло време.

Фестивалот Жапчиња 2018 е проект на Здружението за културна мотивација Култи Ватор, во соработка со театарот за деца и младинци, Арт Вени Види.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.