mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

ЖАПЧИЊА 2018 – летни детски претстави за најмладите жители на Центар

  • 5 јули 2018
  • Број на прегледи: 106
  • 0 Коментари

Здружението за културна мотивација КУЛТИ ВАТОР од денес 05-ти јули започнува со реализација на детски претстави во рамки на летниот театарски фестивал за деца ЖАПЧИЊА 2018.

Претставите ќе ги реализира театарот за деца и младинци - АРТ ВЕНИ ВИДИ на неколку локации во општина Центар.

Фестивалот ќе се отвори со претставата "ЗДРАВКО-ЗАБОРАВКО" во 19:00 часот во паркчето кај ТЦ Зебра. Општина Центар продолжува да дава поддршка на проекти и активности во интерес на децата.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.