mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Одлуки за избрани кандидати по интерен оглас број 2/2018

  • 11 јуни 2018
  • Број на прегледи: 499
  • 0 Коментари

Општина Центар - Скопје објавува Одлуки за избрани кандидати по интерни огласи бр. 2/2018 од 2018-та година.

Documents to download

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.