mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Турнир во спорт меѓу четири скопски општини

  • 8 јуни 2018
  • Број на прегледи: 162
  • 0 Коментари
Турнир во спорт меѓу четири скопски општини

 

Во рамки на Купот Св.Георги во организација на општина Кисела Вода се одржа турнир помеѓу четирите скопски општини: Кисела Вода, Аеродром, Бутел и Центар.

Натпреварите се одиграа во две основни училишта во општина Кисела Вода, во одбојка за девојки, футсал и кошарка.

Учениците од основните училишта во Центар, ги освоија: oдбојка – прво место, а се стекнаа со втората позиција во футсал и кошарка.

За овој нивни успех беа наградени од организаторот со пригодни пехари.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.