mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

ДЗР го објави ревизорскиот извештај за работата на општина Центар за 2016-та година

  • 20 април 2018
  • Број на прегледи: 337
  • 0 Коментари

Државниот завод за ревизија го објави извештајот за работа на општина Центар за 2016-та година.

Во прилог се линковите на кои може да го погледнете истиот:

ЕЛС Центар - сметка на основен буџет (630)

ЕЛС Центар - сметка на основен буџет (637)

ЕЛС Центар - сметка на приход на буџет на дотации (930)

 

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.