mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Дневен ред за 9-та седница на Совет

  • 5 март 2018
  • Број на прегледи: 396
  • 0 Коментари
Дневен ред за 9-тата седница на Советот на Општина Центар - Скопје.


Седницата ќе се одржи со почеток во 13:00 часот, на 6.3.2018 (вторник).

Documents to download

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
1.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.