mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Оглас за ангажирање на сезонски работници

  • 26 јануари 2018
  • Број на прегледи: 478
  • 0 Коментари

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на работа, Општина Центар – Скопје има потреба од ангажирање на 6 сезонски работници за период од 1.2.2018 до 30.6.2018 година.

Заинтересираните кандидати треба да достават потврда за невработеност од Агенцијата за вработување, Барање за ангажирање, фотокопија од лична карта и од трансакциска сметка.

Документите се доставуваат во архивата на Општина Центар – Скопје (барака бр. 6), од 26.1.2018 до 30.1.2018 година.

Комисијата за вршење избор на ангажирани работници за одржување на јавната чистота на јавните површини, одржување на зеленилото на јавните површини и парковите ќе ги разгледа доставените барања и ќе ги избере соодветните кандидати.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.