mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Богдановиќ: Доста беше занимавање со политика, да се фатиме за работа

  • 6 јануари 2018
  • Број на прегледи: 298
  • 0 Коментари

 Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, кој денеска присуствуваше на бадникарската прослава во Соборниот храм „Св. Климент Охридски“, на сите граѓани им посака поубава 2018 година и порача дека ќе направат што е можно подобри денови за граѓаните.

„Мислам дека само треба да се фатиме за работа и луѓето да гледаат само на убави работи. Доста беше бавење со политика, ние ќе се занимаваме со нашата работа, а тоа е да направиме што е можно подобри денови за нашите граѓани“, рече Богдановиќ.

„Доста ни беше од оние немили случувања кои ги имавме во 2017 и 2016 година“,рече градоначалникот на Општина Центар.

Деца, кои сами изразиле желба, дојдоа пред општината и испеаја Бадникова песна. 

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.