mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Делегација на општина Центар, положи цвеќе на Споменикот на ослободителите

  • 13 ноември 2017
  • Број на прегледи: 276
  • 0 Коментари

Делегација на општина Центар, предводена од градоначалникот Саша Богдановиќ, положи цвеќе на споменикот на ослободителите на Скопје по повод Денот на ослободувањето на Град Скопје.

Во состав на делегацијата беа претседателот на Советот, Јана Белчева Андреевска и советници.

Печати
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.