mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Општина Центар од 9.10.2017 (понеделник) воведува флексибилно работно време

  • 2 октомври 2017
  • Број на прегледи: 573
  • 0 Коментари

Општина Центар почнувајќи од наредниот понеделник (9.10.2017), ќе воведе флексибилно работно време на општинската администрација.

Работниот ден ќе започнува помеѓу 7:30 и 8:30 часот, а ќе завршува од 15:30 до 16.30 часот, со вкупно времетраење од 8 работни часа.

Паузата во текот на работното време вработените ќе ја користат од 11:00 - 11:30 часот.

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
4.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.