mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Известување за барањата за изземање на членови на избирачки одбори - Центар

  • 14 септември 2017
  • Број на прегледи: 531
  • 0 Коментари
PDF известување за барањата за изземање на членови на општински избирачки одбори  во општина Центар.

Documents to download

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.