mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Известување

  • 6 септември 2017
  • Број на прегледи: 701
  • 0 Коментари

Жителите на општина Центар сите информации во врска со локалните избори 2017, можат да ги добијат од Општинската изборна комисија (ОИК) во Центар, барака бр. 6, канцеларија бр. 8.

Состав на Општинската изборна комисија:

Претседател - Радмило Савовски - 070 396 655

Заменик Претседател - Владко Беловски - 070 409 948

Член - Игор Исајловски - 078 450 666

Заменик член - Христина Ивановска Тасевска - 078 365 775

Член - Жозефина Петреска - 076 445 285

Заменик член - Ружица Ангеловска - 078 374 721

Член - Македонка Трпеска - 076 448 988

Заменик член - Фросина Дудеска - 070 409 192

Член - Слободан Узунов -

Заменик член - Катерина Крстоска - 075 316 122

Секретар - Георгиј Чурилов - 075 476 779

Заменик секретар - Андриана Даниќ - 070 818 888

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
3.0

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.