mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Дневен ред за 78-ма седница на Совет на општина Центар

  • 6 септември 2017
  • Број на прегледи: 327
  • 0 Коментари

Дневен ред на 78-мата седница на Советот на општина Центар, закажана за 6.9.2017 (среда).

Печати
Категории: Општи
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.