mk-MKen-US
Општина
Центар

Архива

Новости

Еко акција за собирање на кабаст отпад - Населба Водно

  • 4 мај 2017
  • Број на прегледи: 555
  • 0 Коментари

ОПШТИНА ЦЕНТАР ВО СОРАБОТКА СО ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СПРОВЕДУВА ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ КАБАСТ ОТПАД ВО СИТЕ УРБАНИ ЗАЕДНИЦИ НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНАТА!

ДОНЕСЕТЕ ГИ СТАРИТЕ, НЕУПОТРЕБЛИВИ ПРЕДМЕТИ НА ЛОКАЦИЈА   ВОДНО:

 

-      ПРЕД КОНТЕЈНЕРИТЕ НА  АГОЛОТ СО УЛ. ЗАГРЕБСКА И УЛ. ПИТУ ГУЛИ ПОРАНЕШНА КТК

-      НА АГОЛОТ СО УЛ. ЕЛИСИЕ ПОПОВСКИ И УЛ. АНТОН ПАНОВ

-      НА АГОЛОТ СО  УЛ. ПИТУ ГУЛИ И УЛ.КАПИШТЕЦ ВО БЛИЗИНА НА МАРКЕТ ТИНЕКС

-      НА ПАРКИНГ ПРОСТОРОТ НА УЛ.ЗАГРЕБСКА  - МАЛО КУРИЛО

 

НА ДЕН  05.05.2017 ГОДИНА ВО ПЕРИОДОТ ОД   8:00  ДО  13:00 ЧАСОТ

 

ПОДИГНУВАЊЕТО ЌЕ ГО ИЗВРШИ ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА СО МЕХАНИЗАЦИЈА.

 

ПО ЗАВРШУВАЊЕ НА АКЦИЈАТА  СЕ  ЗАБРАНУВА  ОСТАВАЊЕ КАБАСТ ОТПАД ВО И ДО КОНТЕЈНЕРИТЕ, КАКО И НА СИТЕ ОСТАНАТИ ЈАВНИ ЗЕЛЕНИ ПОВРШИНИ!

ВО СПОРТИВНО, ПРЕКРШИТЕЛИТЕ ЌЕ БИДАТ КАЗНЕТИ!

Печати
 
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.