mk-MKen-US
Општина
Центар

Честитки и поддршка за сребрениот медал на машката одбојкарска репрезентација

  • 17 август 2015
  • Број на прегледи: 1294
  • 0 Коментари
Честитки и поддршка за сребрениот медал на машката одбојкарска репрезентација

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, и раководството на општината им честитаат за постигнатиот успех на сениорската одбојкарска репрезентација на Р. Македонија на CEV Европската лига 2015. Освоеното второ место е големо постигнување не само за нив, туку и за целата држава, особено што беше постигнат без никаква поддршка од надлежните државни институции.