mk-MKen-US
Општина
Центар

„ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018 “

  • 1 јуни 2018
  • Број на прегледи: 482
  • 0 Коментари
„ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018 “

Општина Центар и оваа година традиционално и успешно ја реализираше „ЛИГА ЦЕНТАР 2017/2018“ .