mk-MKen-US
Општина
Центар

Завршија училишните спортски игри Центар 2015

  • 2 јуни 2015
  • Број на прегледи: 2463
  • 0 Коментари
Завршија училишните спортски игри Центар 2015
Денес, со двата меча во кошарка од лигата и училишните спортски игри Центар 2015, во салата на КК Работнички, завршуваат училишните спортски игри во општина Центар во кои беа вклучени сите 7 општински основни училишта.