mk-MKen-US
Општина
Центар

“Лига Центар 2016“

  • 5 мај 2016
  • Број на прегледи: 2018
  • 0 Коментари
“Лига Центар 2016“

Општина Центар и годинава традиционално ги организира Училишните спортски игри “Лига Центар 2016“.

Училишните спортски игри “Лига Центар“ се одржуваат во 4 дисциплини: фудбал, кошарка, ракомет и одбојка – девојчиња и натпревари во шах.