mk-MKen-US
Општина
Центар

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ И РЕЗУЛТАТИ ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

  • 25 март 2015
  • Број на прегледи: 1230
  • 1 Коментари

Заврши регуларниот дел од сезоната во одбојка (Училишни спортски игри ЦЕНТАР 2015)

  • 17 март 2015
  • Број на прегледи: 798
  • 0 Коментари
Заврши регуларниот дел од сезоната во одбојка на Училишните спортски игри “ЦЕНТАР 2015“. 

Распоред на натпревари и резултати во одбојка за основните училишта во општина Центар

  • 10 март 2015
  • Број на прегледи: 1153
  • 0 Коментари