mk-MKen-US
Општина
Центар

(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015

 • 22 февруари 2015
 • Број на прегледи: 1760
 • 0 Коментари
(ФОТО) Меѓународен шаховски турнир ЦЕНТАР 2015
Во организација на Општина Центар, Младинскиот шаховски клуб Центар и Шаховскиот сојуз на Град Скопје, се одржа Меѓународен шаховски турнир со учество на вкупно 98 шахисти од Албанија,Бугарија,Косово, Србија и Македонија.

ЖОК „Работнички“ го декласираше ЖОК „Јанта Волеј“

 • 21 февруари 2015
 • Број на прегледи: 1229
 • 0 Коментари
ЖОК „Работнички“ го декласираше ЖОК „Јанта Волеј“

Резултати од натпревари во кошарка за основните училишта во општина Центар

 • 11 февруари 2015
 • Број на прегледи: 1049
 • 0 Коментари

Распоред на натпревари во кошарка за основните училишта во општина Центар

 • 11 февруари 2015
 • Број на прегледи: 821
 • 0 Коментари