mk-MKen-US
Општина
Центар

Одржан шампионатот во автомобилизам “Водно 2 2018“

  • 12 ноември 2018
  • Број на прегледи: 119
  • 0 Коментари
Одржан шампионатот во автомобилизам “Водно 2 2018“
Изминатиот викенд на Водно се одржа Државниот шампионат на Македонија во автомобилизам на ридски патеки “Водно 2 2018“.