mk-MKen-US
Општина
Центар

Старт на Училишните спортски игри “Лига Центар 2018“

  • 29 ноември 2017
  • Број на прегледи: 735
  • 0 Коментари
Старт на Училишните спортски игри “Лига Центар 2018“
Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, ја отвори “Лига Центар 2018“. Вкупно 350 ученици од сите седум основни училишта во општина Центар ќе се натпреваруваат во 4 спортски дисциплини и во шах.