mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

  • 29 ноември 2016
  • Број на прегледи: 1035
  • 0 Коментари
Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

Резултати од првото коло во кошарка во овогодинешната лига Центар.

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

  • 29 ноември 2016
  • Број на прегледи: 1094
  • 0 Коментари
Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

Резултати од прво коло одбојка за девојчиња во Центар.

Старт на „Училишната спортска лига Центар“

  • 23 ноември 2016
  • Број на прегледи: 1989
  • 0 Коментари
Старт на „Училишната спортска лига Центар“

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, ја отвори „Училишната спортска лига Центар“.

Вкупно 336 ученици од сите 7 основни училишта во општина Центар, ќе се натпреваруваат во 4 спортски дисциплини: фудбал, кошарка, ракомет и одбојка.