mk-MKen-US
Општина
Центар

ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига

  • 28 ноември 2015
  • Број на прегледи: 1110
  • 0 Коментари
ЖОК “Работнички“ со четврта победа во одбојкарската лига

Женската одбојкарска екипа “Работнички“во  четвртиот  натпревар од првенствто во одбојка за жени ја декласираше екипата на ОК Универзитет „Гоце Делчев“ од Штип.

Одбојкарките на “Работнички“ беа надмоќни на теренот и натпреварот го добија со 3:0.

ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица

  • 8 ноември 2015
  • Број на прегледи: 966
  • 0 Коментари
ЖОК “Работнички“ ја декласираше екипата на “МАКС“ од Струмица
Женската одбојкарска екипа “Работнички“ во првиот натпревар од новото првенство во одбојка за жени ја декласираше екипата на “Македонија – МАКС“ од Струмица.