mk-MKen-US
Општина
Центар

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014

  • 23 декември 2014
  • Број на прегледи: 1330
  • 0 Коментари
ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014
Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски ги додели наградите „Феникс" за остварувања  во 2014 година.

 

„Луѓето работат за пари, а живеат за признанија", рече една од наградените.

„Ова е поттик за уште поголемо вложување и работење, не треба да застанете тука.

 Како Совет, градоначалник и општина, ви стоиме секогаш на располагање за сите потреби и идеи", им порача на наградените градоначалникот Жерновски, честитајќи им ја Новата година.