mk-MKen-US
Општина
Центар

Екипата на ООУ „11 Октомври“ победник во лигата за ракомет

Екипата на ООУ „11 Октомври“ победник во лигата за ракомет


З
аврши  ракометната  лига на основните училишта во општина Центар. Во фајналфорот се сретнаа четирте екипи на училиштата  11 Октомври, Кочо Рацин, Кирил и Методиј и Димитар Миладинов.

 

Во борбата  за трето место,  екипата на Димитар Миладинов  беше поуспешна .

 

За првото место се сретнаа  екипите на 11 Октомври и Кочо Рацин.

 

Екипата на 11 Октомври успеа со 20:11 да го победи противникот и со тоа да го освои победничкиот пехар и првото место  во Лигата за ракомет,  во рамките на училишните спортски игри „Центар 2015“.

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка